Когато става дума за малката нужда в тоалетната, от малки си

...
Когато става дума за малката нужда в тоалетната, от малки си
Коментари Харесай

Грешката, която мъжете правят в тоалетната

Когато става дума за малката нужда в тоалетната, от дребни си знаем правилото - мъжете пишкат прави, а дамите - седнали. И за по-голямата част от представителите на мощния пол е неестествено да си помислят да го вършат по други метод. Това, става известно, е неточност.
 Клавиатура, телефон, тоалетна паница и къде има повече бактерии
Кое е по-мръсно - клавиатурата или тоалетната паница

Шокиращи количества бактерии

Преди дни бяха оповестени резултатите от проучване, извършено от платформата YouGov, в което взимат присъединяване малко над 7000 мъже и 13 страни по света. От него излиза наяве, че 25% от австралийците вървят по дребна потребност седнали всякога, до момента в който измежду германците този % е цели 40. Този табиет е минимум публикуван измежду сингапурците.

А пред Telegraph доктор Джералд Колинс от Alexandra Hospital в Чешир декларира безапелационната си позиция, че за мъжете е доста по-добре да уринират седнали. Освен че е по-хигиенично, е по-добре за пикочния им мехур.
 Снимка 620530

Чрез този " по-ефективен " метод на уриниране мехурът се изпразва по-добре, тъй като тазовите мускули и гръбначният дирек с отпуснати, а не напрегнат. Така се понижава рискът от развиване на уринарни инфекции, които могат да бъдат доста неприятни.

Няма по какъв начин да не споменем и по-малкото пръски из цялата тоалетна, когато дребната потребност се прави в седнало състояние. Разбира се, когато приказваме за потребление на публични тоалетни, по-хигиенична алтернатива са писоарите.
 Снимка 620529

Проведеното проучване демонстрира още, че по-възрастните мъже са по-склонни да уринират седнали от по-младите, на които очевидно това не им наподобява по никакъв начин мъжкарско. И ето го следващото доказателство, че не всичко, което е общоприето, е разумно и по-добро за нас.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР